- innovative løsninger for kraftbransjen

Ide og Utvikling AS ble etablert som aksjeselskap i 2009 og holder til på Fauske. Vi har lansert slagordet "Til topps med spenning." av den enkle grunn av at vi er opptatt av at arbeider på kraftledninger kan gjennomføres uten at spenningen slås av ledningene. Dette vil være kostnadsbesparende operasjon for netteiere og bør komme sluttbrukere til gode til slutt.

 

Vi har spesialisert oss på produkter for kraftbransjen og i første omgang det som går på AUS. (Arbeid under Spenning). Det betyr at vi som strømbrukere skal slippe å oppleve at strømmen blir kuttet så snart noe skal gjøres av arbeid på kraftnettet.

 

Gründer Roald Engan har 40 år i kraftbransjen og har sin spesialitet i tilstandskontroll og vurderinger av kraftledningskomponenter. Vi ønsker å være en konstruktiv og kreativ bidragsyter til de som måtte ha behov for hjelp i forbindelse med problemstillinger i forhold til kraftnettet, men også for andre som måtte ha behov for hjelp.

 

Montasje av topphetter og selve topphetten til kraftledningsstolper har vært utgangspunktet for firmaet. Dette prosjektet ble startet i 2006. Eier av ideen fikk støtte av Innovasjon Norge til utvikling og videreføring av prosjektet. Verktøyene i settet er varemerkebeskyttet under logoen TKIT® og tjenesten ved å montere topphetter på kraftledningsstolper er beskyttet under ToppKit®.

 

Ide og Utvikling har flere produkter under utvikling.

 

- Til topps med spenning

Copyright © All Rights Reserved Powered by Designia - Lars Antonsen